Toyota RAV4

Toyotas stilsikre offroader.

Med RAV4 skabte Toyota for mere end 20 år siden SUV-klassen, og nu hæver Toyota igen barren med RAV4 Hybrid, som byder på ekstraordinær kvalitet og power.

Toyota RAV4 2016

RAV4 byder på raffineret teknologi, suveræn sikkerhed (5 stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstesten) og eksklusiv komfort. Kort sagt: en gennemført SUV.

I 2016-udgaven er der skruet op for designet – blandt andet med en hajfinne-antenne og en mere markant front og bagende, som understreger det sporty look. Og fra T3-/H3-udstyrsniveauet kan du få Toyota Safety Sense-pakken med blandt andet adaptiv fartpilot, som automatisk bremser ned og holder afstand til forankørende.

Motor

Toyota RAV4 fås i 3 motorvarianter: en 2.0 liters benzinmotor, en 2.0 liters dieselmotor fra BMW med 143hk og en 2.5 hybridmotor med hele 197hk. Hybrid-udgaven fås både som 4x2 og 4x4, mens benzinvarianterne alle er med firehjulstræk og dieselvarianterne med 4x2.  

SUV til privat og erhverv

Toyota RAV4 er en bil, der ofte bliver valgt af privatpersoner og firmaer, som ønsker en bil med sportslig stil både på gule eller hvid-gule nummerplader.

Se prisliste

Toyota Garanti

Toyotas garanti dækker over enhver fejl, som kan henføres til produktionen og samlingen af din Toyota RAV4, og så gælder den endda i 3 år/100.000 km, alt efter hvad der kommer først - uden kilometerbegrænsning det første år.

Hybridmodellerne er også omfattet af garantien, dog er der lavet en ekstra garanti på selve hybridkomponenterne. Komponenterne er dækket i 5 år/100.000 km, alt efter hvad der kommer først. Læs mere om Toyota garantien her.

Udstyr

RAV4 fås i flere udstyrsvarianter – T2, T2+, T3 og T4 samt H3, H3+ og H4 i hybridvarianterne. Fra T2+-niveau får du bl.a. dette lækre standardudstyr:
Toyota Touch 2-multimediesystem med 7” touchskærm og bak-kamera • LED-bremse- og stoplys • el-sidespejle med varme • Start/Stop-system (ikke i Hybrid, som har automatgear) • sædevarme, fører og passager for

 
1 Start 2 Complete

Få et godt tilbud

* Obligatoriske felter

Jeg træffes bedst mellem:

Brochure, specifikationer og priser
Se flere typer
RAV4 2.0 D-4D 4X2 T3 T. Safety Sense, diesel
Udsalgspris inkl. moms og reg. afgift
km / l CO2 g/km
Grøn ejerafgift pr. halvår
Energimærke
Ovenstående pris er inklusiv leveringsomkostninger 3.980 kr.
Download PDF
 
1 Start 2 Complete
Book en prøvetur

Jeg træffes bedst mellem: