Toyota Proace

En varebil til ethvert behov

Den nye Proace er anden generation af Proace-modellen, der er efterfølger til den populære Hiace.

Et utal af varianter

Proace er en ægte alt-i-en bil - præcis som Hiacen var det. Og så findes den i et utal af variationer. Compact, medium eller long, stærk eller stærkere motor, én eller to skydedøre, tophængslet bagdør eller to splitdøre? Og ikke nok med det: Den nye Proace kan som noget helt nyt fungere både som kassevogn og som minibus til op til 9 personer.

Plads til både last og mandskab

Den nye Toyota Proace har et rummeligt varerum på op til 7 m3 og er fuld af løsninger, så du kan transportere dine varer eller dit værktøj smartest muligt. Blandt andet er varerummet lettilgængeligt, så du nemt kan læsse varebilen. Også i forhold til din arbejdsdag og dine daglige opgaver er Proace fuld af muligheder. Varebilens indretning kan tage hensyn til behovet for en mobil kontorplads; det lave støjniveau og de ergonomiske sæder gør din dag i bilen behagelig; alt imens den gode plads i kabinen giver mulighed for at køre flere sammen – uden at frygte for komforten. Faktisk har Proacen fin plads til tre velvoksne håndværkere.

Tilpas Proace til dine behov

Proace er med andre ord en unik varebil, der kan tilpasses individuelle behov. Den nye Proace kommer i et større modeludvalg end dens forgænger. Du kan få Proace i tre forskellige længder, Compact, Medium og Long, og i hele fem forskellige karrosserivarianter samt med praktisk udstyr såsom Smart Cargo og Mobile Office.

Med Smart Cargo-systemet kan varebilens passagersæde vippes, så kabinen får ekstra opbevaringsplads, mens en smart luge mellem varerummet og kabinen giver en lastelængde, der øges med 116 cm.

Se prisliste

Udstyr, blandt andet:

  • Fartpilot (standard fra T1)
  • El-ruder, for (standard fra T1)
  • Multijusterbart rat (standard fra T1)
  • Smart Cargo (standard fra T1+)
  • Sædevarme (standard fra T1+)
  • Aircondition (i T2)
  • Højdejusterbart førersæde (i T2)
  • El-sidespejle med varme (i T2)

360°-salgsindsats

Vil du vide mere om varerumsmål, lasteevne og de mange udstyrsmuligheder i den nye Proace, så kontakt din nærmeste Via Biler Erhvervsafdeling. Vi leverer selvfølgelig Proace med vores 360°-salgsindsats, hvor vi tager os af alt det, du som erhvervskunde har brug for til din varebil, hvad end det er ekstraudstyr, lakforsegling, undervognsbehandling, finansiering, serviceaftale, forsikring, specialindretning eller noget helt ottende. Vi tager os af din bil - så du kan tage dig af din forretning.

Få et godt tilbud

* Obligatoriske felter

Jeg træffes bedst mellem:

Brochure, specifikationer og priser
Se flere typer
PROACE 1.6D 95hk Compact/Enkelt skydedør Dobbelt bagdør u/ruder BASE, diesel
Udsalgspris ekskl. moms og reg. afgift
km / l CO2 g/km
Grøn ejerafgift pr. halvår
Energimærke
Ovenstående pris er eksklusiv leveringsomkostninger 3.500 kr. ekskl. moms
Download PDF
Book en prøvetur

Jeg træffes bedst mellem: