GT86

Baghjulstræk, fladtliggende boxermotor med 200 hestekræfter og ultra lavt tyngdepunkt er nogle af de særlige kendetegn ved Toyotas sportsvogn GT 86.

Toyota har hentet inspiration til designet af GT 86 gennem det smukke stilikon Toyota 2000GT, som første gang blev vist på Tokyo Motor Show i 1965. Den har været med til at grundlægge Toyotas mangeårige ry som en af verdens førende producenter.

Design

De ekstremt skarpe, lange linjer, der strækker sig aerodynamisk fra fronten langs siden med de rammeløse døre til den frække bagspoiler, efterlader et umiskendeligt indtryk af en potent sportsvogn, der er designet til at give føreren en ultimativ køreoplevelse. Både motor, gearkasse og kørestilling ligger så lavt og langt tilbage i bilen som muligt for at optimere balancen, der rammer noget nær det perfekte med en vægtfordeling på 53-47 og et tyngdepunkt kun 460 mm over jorden.

Kraftig motor

GT86 har en kraftig 2.0-liters benzin boxermotor med D-4S teknologi og 200 hestekræfter, som allerede ved 7.000 omdrejninger og med et drejningsmoment på 205 Nm ved 6.600 omdrejninger, har en imponerende acceleration.

Se prisliste

Udstyr

Standard

  • 17″ alufælge
  • 2-zone klimaanlæg med
  • Smart Entry & Start system (nøglefri betjening)
  • Sportspedaler i aluminium
  • Lædersæder

Få et godt tilbud

* Obligatoriske felter

Jeg træffes bedst mellem:

Brochure, specifikationer og priser
Se flere typer
GT86 2.0 Boxer Sportscoupé T3, benzin
Udsalgspris inkl. moms og reg. afgift
km / l CO2 g/km
Grøn ejerafgift pr. halvår
Energimærke
Ovenstående pris er inklusiv leveringsomkostninger 3.980 kr.
Download PDF
Book en prøvetur

Jeg træffes bedst mellem: