Toyota AYGO

Markant design, friske farver og en bred vifte af modeller. Det er Toyota AYGO.

Den kompakte Toyota AYGO er både rummelig, støjsvag og billig i drift. Der er plads til fire personer i bilen og godt med plads i bagagerummet. Samtidig er AYGO dog ikke større, end at den er ideel at køre i byens tætte trafik og kan parkeres på selv små parkeringspladser.

Mikrobilen er udstyret med Toyotas prisbelønnede 3-cylindrede 1.0-liters VVT-i benzinmotor, så den ikke alene har flere hestekræfter, men også et lavere CO2-udslip og brændstofforbrug. I gennemsnit kan AYGO derfor køre helt op til 26,3 km/l.

Udstyr

Toyota AYGO fås i et væld af udstyrsvarianter og med en bred vifte af styling- og udstyrspakker, der gør din AYGO helt unik både ud- og indvendigt. Med LED-kørelys foran og LED-baglygter lyser bilen op i gadebilledet og har en klar signatur i mørket. Når du tilvælger AYGOs smartphone-integration, er du altid connected: Den 7" touchskærm spejler dine favoritapps, og din smartphones stemmestyring kan bruges til blandt andet ruteangivelse, kommunikation og underholdning.

Læs mere om de mange udstyrsvarianter i prislisten herunder:

Se prisliste

Toyota Garanti

Toyotas garanti dækker over enhver fejl, som kan henføres til produktionen og samlingen af din Toyota AYGO, og så gælder den endda i 3 år/100.000 km, alt efter hvad der kommer først - uden kilometerbegrænsning det første år. Læs mere om Toyota Garanti.

 
1 Start 2 Complete

Få et godt tilbud

* Obligatoriske felter

Jeg træffes bedst mellem:

Brochure, specifikationer og priser
Se flere typer
Aygo 1.0 VVT-i 3-dørs x, benzin
Udsalgspris inkl. moms og reg. afgift
km / l CO2 g/km
Grøn ejerafgift pr. halvår
Energimærke
Ovenstående pris er inklusiv leveringsomkostninger 3.980 kr.
Download PDF
 
1 Start 2 Complete
Book en prøvetur

Jeg træffes bedst mellem: