Ny Toyota RAV4 Hybrid

Den helt nye Toyota RAV4

 

Den nye Toyota RAV4 er med sin robuste fremtoning, sit lækre interiør og sine ægte terrænegenskaber designet til at skille sig ud.

 

Med den nye RAV4 får du en SUV, der giver dig ekstra power og sikkerhed på alle typer veje - samt et iøjnefaldende ydre design og et eksklusivt indre. Vælger du hybridudgaven, går du heller ikke på kompromis med miljørigtig kørsel. RAV4 er bygget på en helt ny og innovativ Toyota-platform, der blandt meget andet giver dig markant bedre køreegenskaber.

Vil du være blandt de første på de danske veje i den nye RAV4, kan du allerede bestille den flotte SUV nu.

Se priser på RAV4   RAV4 som firmabil   Kontakt os

 

Mere SUV.
Mere værdi for pengene.

Med en pris, der starter på 299.900 kr. for benzinudgaven og på 419.900 kr. for hybridudgaven, er den nye Toyota RAV4 ikke til at komme udenom i SUV-segmentet.

 

Vælger du samtidig at finansiere din nye RAV4 hos Via Biler, er du sikret ét af markedets bedste billån. Hør mere om finansiering af den nye RAV4 hos din lokale Via Biler Toyota.

 

Vil du hellere lease den nye RAV4, har du naturligvis også mulighed for det i både benzin- og hybridudgaven. Se priser på privatleasing af den nye RAV4.

Attraktiv premiere-rente: 0,95%


Lige nu kan du få den nye Toyota RAV4 til en særlig premiere-rente på kun 0,95%. Men vent ikke alt for længe - premiere-renten gælder nemlig kun til og med den 6. marts 2019.

Finansiér f.eks. RAV4 T3 2.0 4x2 (175hk) til kun 3.123 kr./md.

Kontant 349.900 kr. Udbetaling 69.980 kr. Løbetid 96 måneder. Variabel debitorrente 0,95%. ÅOP 1,73%. Samlet kreditbeløb 279.920 kr. Samlede kreditomkostninger 19.888 kr. Samlet tilbagebetaling 299.808 kr. Obligatorisk kaskoforsikring og ingen registrering i RKI forudsættes. Ingen løbende månedlige gebyrer ved betaling via Nets. Der er fortrydelsesret på lånet. Forbehold for kreditgodkendelse, tastefejl, pris- og renteændringer. Gælder via Toyota Financial Services Danmark A/S og kun t.o.m. 6. marts 2019.

Ægte SUV. Ægte hybrid. Ingen halve løsninger.

I den nye RAV4 har både design, sikkerhed og køreglæde fået et ekstra løft. Bilen er bygget på en helt ny og innovativ Toyota-platform, der giver dig den bedst mulige køreoplevelse.

Den nye RAV4 er en hybrid-SUV i absolut særklasse - med træk på alle hjul. Kombinationen af lavt tyngdepunkt og stift karrosseri giver friske køreegenskaber, uanset om du kører i byen eller i det åbne terræn - og begge steder med en imponerende brændstofeffektivitet.

Der er hybrid. Og så er der Toyota Hybrid.

Med den nye RAV4 får du power og sikkerhed uden at gå på kompromis med miljørigtig kørsel. Ved bykørsel har du et godt overblik takket være den høje siddeposition; kørestillingen styrker din oplevelse af kontrol; og kabinen sætter en ny standard for rummelighed og eksklusiv komfort.

Den nye kraftfulde 2.5 liters Dynamic Force benzinhybridmotor med selvopladning giver RAV4 al den motorkraft, du behøver – uden begrænsninger i rækkevidde, mens den komfortable og støjsvage køreoplevelse bevares.

Sikkerhed. Ro i sindet.

Den nye RAV4 er udstyret med Toyota Safety Sense, der kombinerer en bred vifte af intelligente assistentsystemer. Den nye RAV4 advarer dig ikke kun mod potentielle farer - den hjælper dig også med at reagere bedst muligt. Med RAV4 og Toyota Safety Sense får du:

Pre-Collision System med fodgængerdetektor i mørke
Pre-Collision System med cyklistdetektor
Intelligent Adaptive Cruise Control
Full-range Adaptive Cruise Control
Lane Trace Assist

 

Toyota RAV4: Brændstofforbrug v/bl. kørsel 14,3-18,2 km/l, CO2-udslip 125-158 g/km.