Toyota har Danmarks bedste billån

Danmarks bedste billån - for 4. år i træk!

 

Forbrugerrådets magasin, TÆNK Penge, har for fjerde år i træk kåret billånet fra Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, som Bedst i test.

 

TÆNK Penge har sammenlignet billån hos 17 forskellige banker og finansieringsselskaber, og her er det altså Toyotas billån, der løber med sejren som det meste attraktive til finansiering af fabriksnye biler.

 

Undersøgelsen viser samtidig, at billånet fra Toyota som det eneste de senere år er blevet billigere.

 

Hos Via Biler står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at få din nye Toyota finansieret med Danmarks bedste billån.

 

Find din nye Toyota her

  • Med de nye bilafgifter har det aldrig været billigere at blive ejer af en hybridbil - og vi har helt sikkert en model, der passer dig. Se mulighederne her.

  • Vi står altid klar med skarpe tilbud på den populære Toyota AYGO - og lige nu får du ekstra meget udstyr helt uden udbetaling! Se tilbuddene her.

  • Netop nu får du Toyota Auris med Comfort-udstyrsniveauet UDEN merpris. Vælg selv mellem hybrid, benzin og diesel og mellem hatchback og stationcar. Se priserne her.

  • Skal du købe eller privatlease din næste Toyota? Hos Via Biler er der mange gode grunde til at vælge privatleasing. Læs mere og se vores privatleasingtilbud her.

  • Med Avensis ROOM får du utroligt meget udstyr til en fantastisk pris. Bilen er spækket med lækre detaljer både ind- og udvendigt - se det hele her.

  • Toyotas billån er for 4. år i træk kåret som Bedst i test. Læs mere her.

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.