toyota c-hr hybrid privatleasing

C-HR og C-HR Hybrid Privatleasing

 

En crossover der følger dit flow

Opdag byens puls med Toyota C-HR. Skulpturelt crossover design. Veloplagt og inspirerende hybridkørsel. Toyota C‑HR sætter en anderledes scene og giver nye muligheder for en aktiv livsstil.

Glem den frustrerende start/stop-kørsel. Glæd dig til at følge byens flow i Toyota C‑HR. Med blandt andet specialdesignet audiosystem fra JBL imponerer C-HR som en bil i absolut særklasse.

Glem alt, hvad du ved om Toyota - prøv C-HR. 

Læs mere om C-HR

Privatlease til fordelagtige priser

Du kan lige nu privatlease den uimodståelige C-HR til en yderst fordelagtig pris - uanset om du foretrækker den klassiske benzinmotor eller den miljøvenlige hybridmodel.

Når du privatleaser, betaler du en fast, lav månedlig ydelse uden uforudsete udgifter. Samtidig er det inklusiv en serviceaftale. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om udgifter til service eller uforudsete reparationer på bilen, da det følger med i aftalen.

Du skal blot følge serviceplanen, som fremgår af bilens servicebog - og hvis du fx punkterer et dæk, er din bil omfattet af Toyota Vejhjælp i hele Europa uden beregning. Det giver budgetsikkerhed og ro i sindet.

Toyota C-HR C-ULT

 

Ydelse/md.fra 3.295 kr. inkl. service
Udbetaling14.995 kr.
Løbetid36 mdr.
Km/år15.000
Energiklasse B, brændstoføkonomi 16,7 km/l, CO2-udledning 136 g/km. Samlet betaling i perioden 133.615 kr. Gælder så længe lager haves.

 

Få et godt tilbud   Læs om C-HR

 

Toyota C-HR Hybrid C-ULT

 

Ydelse/md.fra 3.895 kr. inkl. service
Udbetaling14.995 kr.
Løbetid36 mdr.
Km/år15.000
Energiklasse A++, brændstoføkonomi 25,6 km/l, CO2-udledning 87 g/km. Samlet betaling i perioden 155.215 kr. Gælder så længe lager haves.

 

Få et godt tilbud   Læs om C-HR

 


Privatleasingbetingelser: Privatleasing via Toyota Financial Services Danmark A/S. Inkl. moms, serviceaftale, etablerings- og lev.omk. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring, brændstof, dæk og evt. ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse og kaskoforsikring forudsættes. Forbehold for trykfejl, pris- og afgiftsændringer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

 • Hos Via Biler står vi altid klar med et godt tilbud på den smarte bybil, Toyota AYGO! Se vores aktuelle kampagner her.

 • Med sit høje niveau er det fuldt fortjent, at Toyota Avensis er blandt de mest solgte biler i Danmark i sin klasse. Og nu kan du privatlease den populære model hos Via Biler. Læs mere her.

 • Privatlease den nye Yaris med klassisk benzinmotor eller som hybrid. Du får endda Toyota Safety Sense og den smarte Premium-pakke med i aftalen - for kun 4.995 kr. i udbetaling!

 • Netop nu får du Toyota Auris med Comfort-udstyrsniveauet uden merpris.

 • Toyota Verso Privatleasing er til dig, der skal have plads til hele familien - og som gerne vil have styr på udgifterne til bilen. Privatlease med eller uden automatgear hos Via Biler.

 • Opdag byens puls med den nye Toyota C-HR - fx ved at privatlease den fra kun 3.295 kr./md. inkl. service.

 • Bliv forført af de nye Spirit-modeller. De har alle mere udstyr end normalt - uden at koste ekstra vel at mærke!

 • Uanset om du er til hatchback eller stationcar, kan du privatlease Auris helt uden udbetaling!

 • Hos Via Biler kan du privatlease den miljøvenlige og højtudstyrede RAV4 Hybrid - også hvis du foretrækker firehjulstræk og ekstra trækkraft. Læs mere.

 • Privatlease din nye Auris Hybrid som hatchback fra 3.095 kr./md. eller som stationcar fra 3.295 kr./md. - uden udbetaling.

 • Toyota Lagersalgsbiler har typisk kørt 6.000-16.000 km, og de leveres med præcis samme service som en ny bil og ikke mindst med en stor besparelse.

 • Igennem Via Biler kan du privatlease Toyotas hybridbil nr. 1, Toyota Prius, fra 3.995 kr./md. i 36 måneder.

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.