Toyota Avensis Privatleasing

Avensis Privatleasing

 

Toyotas populære familiebil Avensis har ikke blot et skarpt design og et højt sikkerheds- og udstyrsniveau, men også en fornuftig brændstoføkonomi.

Allerede i standardversionen kommer Avensis med lækkert udstyr såsom LED-kørelys, Hill Start Assist, aircondition, multi-informationsskærm, sædevarme og el-sidespejle med varme.

Læs mere om Avensis

Hos Via Biler kan du lease Toyota Avensis som stationcar i T2-versionen, hvor der er skruet op for udstyrsniveauet med blandt andet automatisk 2-zonet klimaanlæg, regn- og skumringssensor, bakkamera, Toyota Safety Sense og el-ruder.

Fordelene ved privatleasing er blandt andet, at du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete udgifter eller om at få den rigtige pris for din gamle bil. Med serviceaftale inkluderet i prisen har du med en leasingaftale helt styr på udgifterne, og du afleverer bare bilen, når leasingperioden udløber.

Toyota Avensis Touring Sports 1.8 T2

 

Ydelse/md.fra 3.745 kr. inkl. service*
Udbetaling9.995 kr.
Løbetid36 mdr.
Km/år15.000

 

Få et godt tilbud

Brændstofforbrug v/bl. kørsel 15.4-23.8 km/l. CO2-udslip 109-149 g/km.
* Privatleasingbetingelser: Førstegangsydelse 9.995 kr. Max. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. serviceaftale, etablerings- og lev.omk. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring, ekstraudstyr, dæk og brændstof. Positiv kreditgodkendelse kræves. Totalpris i løbetiden: (36 mdr. x 3.745 kr.) = 134.820 kr. inkl. service. + førstegangsydelse 9.995 kr. Forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Gældende så længe lager haves og igennem Toyota Financial Services Danmark A/S. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

 • Netop nu får du Toyota Auris med Comfort-udstyrsniveauet uden merpris.

 • Oplev byens mørke og puls i den nye AYGO x-black. Lige nu kan den privatleases til kun 995 kr. i førstegangsydelse!

 • Opdag byens puls med den nye Toyota C-HR - fx ved at privatlease den fra kun 3.495 kr./md. inkl. service.

 • Bliv forført af de nye Spirit-modeller. De har alle mere udstyr end normalt - uden at koste ekstra vel at mærke!

 • Uanset om du er til hatchback eller stationcar, kan du privatlease Auris helt uden udbetaling!

 • Lease den forrygende Yaris fra kun 2.095 kr./md. - og med kun 4.995 kr. i udbetaling.

 • Med Via Biler kan du privatlease den populære Avensis som stationcar i 36 måneder - fra 3.745 kr./md.

 • Privatlease din nye Auris Hybrid som hatchback fra 3.095 kr./md. eller som stationcar fra 3.295 kr./md. - uden udbetaling.

 • Privatlease den populære og miljøvenlige Toyota Yaris Hybrid fra 2.395 kr./md. og med kun 4.995 kr. i førstegangsydelse.

 • Toyota Lagersalgsbiler har typisk kørt 6.000-16.000 km, og de leveres med præcis samme service som en ny bil og ikke mindst med en stor besparelse.

 • Hos Via Biler kan du privatlease den miljøvenlige og højtudstyrede RAV4 Hybrid - også hvis du foretrækker firehjulstræk og ekstra trækkraft.

 • Igennem Via Biler kan du privatlease Toyotas hybridbil nr. 1, Toyota Prius, fra 3.995 kr./md. i 36 måneder.

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.