Auris stationcar Privatleasing

Auris og Auris Hybrid Privatleasing

 

Toyota Auris er mere end blot en sikker og rummelig familiebil. Auris sætter barren højt inden for både design, interiør, men også samtidig komfort og tryghed. Med den effektive 1,2-liters turbobenzinmotor optimeres dit brændstofforbrug, uden at du må gå på kompromis med den høje ydelse.

Vælger du Toyota Auris i den miljøvenlige hybridversion, kører du længere på literen - hvilket betyder lave driftsomkostninger for dig. Faktisk kan du i gennemsnit køre op til 29 km/l ved bykørsel med en CO2-udledning på under 79 g/km. Og som om det ikke var nok, giver Toyota op til 10 års tryghed på hybridbatteriet, mens du får fem års garanti på hybridkomponenter.

Læs mere om Auris

  Når du privatleaser din Toyota Auris eller Toyota Auris Hybrid får du bilen med Toyota Safety Sense og Comfort-udstyrspakken, der består af 16" alufælge, aut. foldbare sidespejle, aut. nedblændelig bakspejl, fartpilot, mørktonede ruder (bag), regnsensor og skumringssensor.

  Samtidig kender du dine udgifter i hele leasingperioden, og du slipper dermed for bekymringer og ubehaglige ekstraudgifter til bilen. Serviceaftale er nemlig inkluderet i prisen.

  Toyota Auris 1.2T T2 Comfort

   

  Ydelse/md.fra 2.895 kr. inkl. service*
  Udbetaling0 kr.
  Løbetid36 mdr.
  Km/år15.000

   

  Få et godt tilbud

  Toyota Auris Hybrid H2 Comfort

   

  Ydelse/md.fra 3.095 kr. inkl. service*
  Udbetaling0 kr.
  Løbetid36 mdr.
  Km/år15.000

   

  Få et godt tilbud

  Toyota Auris Touring Sports 1.2T T2 Comfort

   

  Ydelse/md.fra 3.095 kr. inkl. service*
  Udbetaling0 kr.
  Løbetid36 mdr.
  Km/år15.000

   

  Få et godt tilbud

  Toyota Auris Hybrid Touring Sports H2 Comfort

   

  Ydelse/md.3.295 kr. inkl. service*
  Udbetaling0 kr.
  Løbetid36 mdr.
  Km/år15.000

   

  Få et godt tilbud


  *Toyota Auris: energiklasse A-A++, brændstofforbrug v/bl. kørsel 18,2-28,6 km/l, CO2-udslip 79-128 g/km. Inkl. serviceaftale, etablerings- og lev.omk. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodk. forudsættes. Forbehold for endelig kreditvurdering, trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S. Bilen er vist med ekstraudstyr.

  • Hos Via Biler står vi altid klar med et godt tilbud på den smarte bybil, Toyota AYGO! Se vores aktuelle kampagner her.

  • Privatlease den nye Yaris med klassisk benzinmotor eller som hybrid. Du får endda Toyota Safety Sense og den smarte Premium-pakke med i aftalen - for kun 4.995 kr. i udbetaling!

  • Netop nu får du Toyota Auris med Comfort-udstyrsniveauet uden merpris.

  • Opdag byens puls med den nye Toyota C-HR - fx ved at privatlease den fra kun 3.295 kr./md. inkl. service.

  • Bliv forført af de nye Spirit-modeller. De har alle mere udstyr end normalt - uden at koste ekstra vel at mærke!

  • Uanset om du er til hatchback eller stationcar, kan du privatlease Auris helt uden udbetaling!

  • Privatlease din nye Auris Hybrid som hatchback fra 3.095 kr./md. eller som stationcar fra 3.295 kr./md. - uden udbetaling.

  • Toyota Lagersalgsbiler har typisk kørt 6.000-16.000 km, og de leveres med præcis samme service som en ny bil og ikke mindst med en stor besparelse.

  • Igennem Via Biler kan du privatlease Toyotas hybridbil nr. 1, Toyota Prius, fra 3.995 kr./md. i 36 måneder.

  Kan vi hjælpe dig?

  Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.